woensdag 15 mei 2013

Voor jezelf beginnen


Het kan zijn dat het solliciteren maar niet lukt en dat je toch overweegt om iets voor jezelf te beginnen. Maak voor jezelf een eerst goed ondernemersplan en laat je goed informeren voordat je hier aan begint. Het is niet alleen maar je vak uitoefenen. Er komt nog veel meer bij kijken. Klanten werven, de diensten verlenen of een of meerdere producten verkopen, misschien bepaalde zaken uit laten besteden, de administratie bijhouden, de belasting afdragen, een jaarrekening laten opstellen, enzovoorts. 

Maar je zult ook een startkapitaal nodig hebben om te kunnen starten. Allemaal factoren om toch goed rekening mee te houden.

Als je tegenwoordig rond surft op internet zie je ook veel "geld verdien producten". Het is zo makkelijk om even EUR 8000,-- per maand te verdienen als je een product X van EUR 120,-- koopt. Als je ten einde raad bent, denk je er misschien over om het toch maar eens te proberen. 

Veel internetguru's slaan een slag uit de crisis door de verkoop van deze geld verdien producten. Lijkt het te mooi om waar te zijn, dan is het dat vaak ook. Denk er maar eens goed over na. De echte succesvolle internetmarketeers zijn echt niet succesvol geworden met een of andere cursus van EUR 120,--. Die hebben daar jaren keihard voor gewerkt, maar dat vertellen ze je niet. Ze vertellen je over hun behaalde resultaat, maar niet hoe ze echt zijn begonnen en wat voor tegenslag ze hebben gehad.

De teksten op de salespage van deze geld verdien producten zijn zo goed geschreven dat ze inwerken op je emotie. Dit is de kunst van goede copywriting. Iets wat je zelf ook gewoon zou kunnen leren. Het is gewoon een kwestie van veel oefenen. Dan komt de handigheid hierin vanzelf.

In de sales pages staan verhalen dat de internetmarketeers binnen no time hun dromen waar konden maken door hun internet business. Stop maar met dromen, want snel rijk worden via internet bestaat echt niet. Als je succesvol wilt worden via internetmarketing  zul je echt keihard moeten werken. Een winkel die net geopend is, ontvangt de eerste dag ook niet meteen 100 klanten die gelijk allemaal iets kopen. Of wel soms? Zo werkt het bij internetmarketing dus ook.

Een voordeel van een online business is dat het niet zoveel kost om te starten als met een reguliere onderneming. Mits je niet allemaal geld uit gaat geven aan veelbelovende geldverdienproducten.
Je moet eerst een relatie opbouwen met je potentiƫle klanten via je website of e-mail marketing. Geef ze gratis waardevolle informatie en tips. Zo groeit het vertrouwen op en duur en kunnen ze later klanten van je worden.
Als je plannen hebt om een online business op te starten, kun je je het beste laten coachen door een ervaren internetmarketeer die bereid is om jou te helpen. Achter elke succesvolle persoon schuilt vaak een goede coach.

Verder geef ik je nog wat tips hoe je online geld kunt verdienen.


  • Zelf een digitaal product maken en verkopen, bijvoorbeeld een e-book, audiobook of videocursus.
  • Producten van anderen promoten via een eigen website of social media, zoals: Twitter, Facebook en Youtube.
  • Low-risk hyips, zoals bijv. Profit Clicking, My Traffic Value, ClickPaid e.d. Goede informatie over low-risk hyps vind je op www.mijngeheim.org. Deze website wordt goed up-to-date gehouden.
  • Artikelen schrijven op artikeldirectories.
  • Campagnes via PPV marketing
  • Webwinkel starten
  • Deelname aan get-to-paid programma's zoals: Moneymiljonair en Euroclix.
  • Online roulette spelen volgens een bepaalde methode.
  • Online beleggen door middel van call en put opties.
  • Handelen in domeinnamen.
  • Enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten